מרכיבים עיקריים: נענע, לימון.
- יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות.
- מוציאים את שקיקי התה וממתיקים לפי הטעם. מניחים לתה להתקרר.
- סוחטים חצי אחד של לימון ומוסיפים לתה הקר. מוסיפים קוביות קרח, פרוסות לימון ועלי נענע לשתי כוסות זכוכית גבוהות. מגישים מיד.
ניתן לגוון ע"י יצירת קוביות קרח מעוטרות בנענע ולימון:חותכים מספר עלי נענע לחתיכות נאות וקולפים מעט קליפת לימון.מניחים את הנענע וקליפות הלימון במגש קוביות קרח, מוסיפים מים ומקפיאים.