|
מתכון לקיש סלמון מעושן
מאת: פזית, קטגוריה: קיש
פורסם בתאריך: 01.11.11
קיש סלמון מעושן, עשוי מחומרי גלם מעודנים ומשובחים, טעים ומומלץ בחום!
מרכיבים עיקריים: סלמון מעושן, שמנת מתוקה, קמח, ביצים, חמאה, גבינה לבנה.
משך ההכנה: 20-30 דקות
מספר מנות: 10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חומרים לקלתית הבצק: 1.5 כוסות קמח רגיל 100 גר חמאה חתוכה לקוביות 1/4 כפית מלח 2 כפות מים קרים 1 ביצה
חומרים למלית: 150 גר סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות 1 גביע גבינה לבנה 9% 2 מיכלי שמנת מתוקה 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור 3 ביצים טרופות חצי כוס קמח חצי כפית אבקת אפייה תבנית פאי בגודל 26 משומנת
אופן הכנת המתכון
- שמים במעבד מזון את כל החומרים ומעבדים לבצק אחיד, מקררים חצי שעה.
- מחממים תנור ל 180 מעלות, מרפדים את התבנית בבצק כך שיכסה את הדפנות והתחתית, משאירים במקרר עד שהמלית מוכנה.
- מוסיפים גבינה, שמנת, מלח ופלפל ובוחשים. מוסיפים את הביצים ובוחשים שוב. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מערבבים ולבסוף מוסיפים את הסלמון.
- יוצקים את המלית על הבצק ואופים כ 30 דקות עד שהמלית מתייצבת.
תהנו ובתאבון,פזית אסולין קייטרינג Food&More
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|