מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

חצילונים כבושים בחומץ בן יין ותבליניםצילום: לינדה

חצילונים כבושים בחומץ בן יין ותבלינים

מאת: לינדה, קטגוריה: חצילים כבושים
פורסם בתאריך: 02.11.11

מתכון להכנת חצילונים כבושים בחומץ בן יין, עם שום ותבלינים נוספים.

מרכיבים עיקריים: שום, כמון, כורכום, בהרת, חצילונים, חומץ בן יין לבן.

משך ההכנה: 3 ימים
מספר מנות: כ-20 יחידות

מצרכים להכנת המתכון

4 שיני שום
מעט כמון
מלח ופלפל
תבלין בהרת
מעט כורכום
כ-20 חצילונים
חומץ בן יין לבן

אופן הכנת המתכון


  • להרתיח את החצילונים במים, לאחר שהראש קטום, עד שמתרכחים.

  • להוציא מהמים, לקרר, ליצור בכל חציל מעין כיס ולמלא את הכיס בתערובת של שום טרי, כמון, מלח, פלפל, בהרת וקצת כורכום (הכל ביחד) להניח בצנצנת זכוכית, לשפוך על הכל חומץ בן יין ולתת לזה לשכב בנוזלים כשלושה ימים.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il