|
צילום: יח"צ
מרק בצל ים תיכוני עם יוגורט
מאת: yaffapr, קטגוריה: מרק בצל
פורסם בתאריך: 19.11.11
מתכון חורפי נפלא להכנת מרק בצל ים תיכוני עם יוגורט, באדיבות ברק חורש השף של טרה.
מרכיבים עיקריים: חציל, בצל, יין לבן, זעתר, שמן זית, יוגורט.
משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 חציל בינוני קלוי מקולף וקצוץ 2 גביעי יוגורטרה 3 בצל בינוניים פרוסים 2 כפות (שטוחות) אבקת מרק בטעם בצל 2 כוס יין לבן 1.5 ליטר מים 1 כף עלי זעתר טריים קצוצים רבע כוס שמן זית מלח פלפל שחור גרוס - ע"פ טעם אישי
אופן הכנת המתכון
- לטגן בשיר את הבצל והשום (עם השמן זית) עד שקיפות.
- להוסיף את אבקת המרק, לערבב היטב במשך כדקה.
- להוסיף את היין ולערבב היטב.
- לאחר רתיחה להוסיף את המים והתבלינים ולהרתיח.
- להוסיף את החציל היוגורט והזעתר, לערבב היטב ולהגיש.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|