מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פסטה ברוטב פסטו וצנוברים

מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 22.11.11

מתכון להכנה של פסטה קצרה או ארוכה ברוטב פסטו טרי וטעים במיוחד.

מרכיבים עיקריים: פסטה, בזיליקום, צנוברים, בסיס לבישול והקרמה של ריצ'.

משך ההכנה: חצי שעה
מספר מנות: 2-3 מנות

מצרכים להכנת המתכון

לרוטב:
1/2 כוס עלי בזיליקום
2 כפות צנוברים קלויים
3 כפות שמן זית
2 כפיות מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
מלח
1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה ריצ'

להגשה:
עלי בזיליקום קרועים
3 כפות צנוברים קלויים

אופן הכנת המתכון


  1. מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק.

  2. במעבד מזון קוצצים יחד את עלי הבזיליקום והצנוברים. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון והשום ומתבלים במלח. יוצקים על הפסטה.

  3. מחממים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' במיקרוגל ויוצקים על הפסטה, מערבבים ומחממים. מסירים מהאש, מפזרים מעל עלי בזיליקום קרועים וצנוברים ומגישים מיד.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il