|
פסטה ברוטב פסטו וצנוברים
מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 22.11.11
מתכון להכנה של פסטה קצרה או ארוכה ברוטב פסטו טרי וטעים במיוחד.
מרכיבים עיקריים: פסטה, בזיליקום, צנוברים, בסיס לבישול והקרמה של ריצ'.
משך ההכנה: חצי שעה
מספר מנות: 2-3 מנות
מצרכים להכנת המתכון
לרוטב: 1/2 כוס עלי בזיליקום 2 כפות צנוברים קלויים 3 כפות שמן זית 2 כפיות מיץ לימון 2 שיני שום כתושות מלח 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה ריצ'
להגשה: עלי בזיליקום קרועים 3 כפות צנוברים קלויים
אופן הכנת המתכון
- מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק.
- במעבד מזון קוצצים יחד את עלי הבזיליקום והצנוברים. מוסיפים את שמן הזית, מיץ הלימון והשום ומתבלים במלח. יוצקים על הפסטה.
- מחממים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' במיקרוגל ויוצקים על הפסטה, מערבבים ומחממים. מסירים מהאש, מפזרים מעל עלי בזיליקום קרועים וצנוברים ומגישים מיד.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|