|
צילום: יח"צ
ריגוטיני טונה וצלפים
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 07.01.12
מתכון להכנת פסטה ריגוטיני טונה וצלפים, באדיבות ברילה.
מרכיבים עיקריים: צלפים, טונה, שום, זיתים, בזיליקום, שמן זית.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 3-5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חבילת פסטה ריגטוני של ברילה 300 גרם טונה בשמן זית 150 גרם זיתים ירוקים 50 גרם צלפים 2 שיני שום קצוץ 5 עלי בזיליקום רוטב עגבניות בזיליקום של ברילה 4 כפות שמן זית מלח פלפל
אופן הכנת המתכון
- מטגנים בשמן זית את השום, זיתים פרוסים וצלפים חתוכים לחצאים, ומוסיפים את רוטב העגבניות .
- פותחים קופסת טונה ושופכים את השמן, מוסיפים את הטונה לתוך הרוטב בכדי שהטעמים יספגו.
- מתבלים באורגנו, מלח , פלפל (יש מליחות בצלפים, יש להיזהר עם המלח ששמים שלא יהיה מלוח מדי..).
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- מערבבים את הפסטה עם הרוטב.
- מקשטים את הפסטה עם מספר עלי בזיליקום למעלה
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|