|
צילום: מנהל האתר
פסטת שרימפס ביין לבן וחמאה
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: חסילונים
פורסם בתאריך: 20.01.12
מתכון להכנת פסטה עם שרימפס ברוטב ין לבן, עשבי תיבול וחמאה. מתכון פשוט להכנה וטעים ברמות!
מרכיבים עיקריים: שרימפס, בזיליקום, פטרוזיליה, שום, יין לבן, זנגביל, אורגנו, פסטה, שמן זית.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
500 גרם פסטה מסוג פנה 400 גרם שרימפסים מקולפים צרור בזיליקום טרי צרור פטרוזיליה טרייה כפית ג'ינג'ר קצוץ חצי כפית אורגנו 150 גרם חמאה 2 כוסות יין לבן חצי יבש 5 שיני שום 2 כפות שמן זית מלח ופלפל לימון
אופן הכנת המתכון
- לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.
- בינתיים, לחמם שמן זית ולטגן את שיני השום השלמות (אין צורך לקצוץ אותן).
- להוסיף את השרימספים ולערבב למשך 2 עד 3 דקות.
- להוסיף את היין הלבן ועשבי התיבול. לערבב ולתבל במלח ופלפל (לפי הטעם).
- להוסיף את החמאה ולבשל למשך 3-5 דקות נוספות.
- להכניס לתבשיל מעט גרידת לימון ולערבב שוב.
- לשפוך את הפסטה המבושלת ולערבב היטב עד שכל הרוטב יתערבב היטב בפסטה.
- להגיש עם לימון טרי בצד.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|