מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

שניצלים של אמאצילום: שף מירי גרינברג

שניצלים של אמא

מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: שניצל
פורסם בתאריך: 26.01.12

המתכון של מירי להכנת שניצלים ביתיים, בטעם של אמא.

מרכיבים עיקריים: קמח, פירורי לחם, ביצים, חזה עוף.

משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון


8-10 יחידות חזה עוף, הודו פרוס
1-2 ביצים
מלח,פלפל לפי הטעם
½ כפית גריל עוף
½ כפית פפריקה
¾ כוס קמח
1 כוס פירורי לחם או פירורי גריסיני
שמן לטיגון

אופן הכנת המתכון

  • שוטפים את פרוסות חזה העוף ושמים בקערה.בקערית קטנה מערבבים את כל התבלינים עם 2 כפות מים ומערבבים עם חזה העוף ומשרים למשך שעה.
  • שמים את הקמח, פרורי לחם, ביצים בכלים נפרדים. לביצים מוסיפים מעט מלח וטורפים.
  • לוקחים אח חזה העוף וטובלים בקמח אחר כך בביצים ולבסוף בפרורי לחם. מניחים את החזה עוף שציפינו בכלי. מחממים במחבת את השמן ומטגנים את השניצלים לצבע זהוב. אפשר לצפות את חזה העוף ולשים בינהם ניילון לאחסן בכלי ולהקפיא.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il