מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

חזה עוף על מחבת פסיםצילום: מנהל האתר

חזה עוף על מחבת פסים

מאת: מנהל האתר, קטגוריה: חזה עוף
פורסם בתאריך: 29.02.12

נמאס לכם מהשניצלים? מחפשים מתכון מהיר ובריא יותר לחזה עוף? הנה! מתכון להכנת חזה עוף על מחבת פסים.

מרכיבים עיקריים: חזה עוף, פפריקה מתוקה, שמן זית.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 2 מנות

מצרכים להכנת המתכון

חזה עוף פרוס ודפוק לשניצלים (כמות לפי בחירה)
מעט שמן זית
מעט פפריקה מתוקה
מלח גס
פלפל גס

אופן הכנת המתכון

  1. לתבל היטב כל נתח מחזה העוף במלח, פלפל גס, פפריקה מתוקה ושמן זית - משני הצדדים.
  2. לחמם על עוצמה גבוהה מחבת פסים כבידה.
  3. ברגע שהמחבת חמה מספיק, להניח את חזות העוף למשך צלייה של 3 דקות (בערך) בצד אחד, וחצי מהזמן בצד השני.
  4. להגיש בליווי אורז, תפוח אדמה אפוי או כל תוספת שרוצים. את חזה העוף ניתן להגיש עם מעט סחוג מלמעלה, או רוטב צ'ימיצ'ורי.
בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il