|
צילום: בושי מרדור
פסטה עם זוקיני ותרד בתוספת ארטישוק ופרמזן
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 18.03.12
מתכון להכנת פסטה עם זוקיני ותרד בתוספת ארטישוק ופרמזן, באדיבות בושי מרדור מהמטבח של בושי לברילה.
מרכיבים עיקריים: שמן זית, ארטישוק, טימין, גבינת פרמזן.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 4-5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
400 גרם פסטה פיקוליני – ברילה עם זוקיני ותרד צנצנת ארטישוק משומר עם עשבי תיבול שמן זית משובח שבבי פרמזן עלי טימין טריים מלח ים, פלפל שחור גרוס
אופן הכנת המתכון
- לחתוך הארטישוקים ל-4 לאורכם.
- לחמם מחבת ברזל יצוק ולצרוב עליה את הארטישוקים.
- לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- לצקת את הפסטה לקערת הגשה.
- לפזר מעליה את הארטישוקים הצרובים, שבבי פרמזן, עלי טימין, מלח פלפל ושמן זית ולהגיש.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|