מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פסטה עם זוקיני ותרד בתוספת ארטישוק ופרמזןצילום: בושי מרדור

פסטה עם זוקיני ותרד בתוספת ארטישוק ופרמזן

מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 18.03.12

מתכון להכנת פסטה עם זוקיני ותרד בתוספת ארטישוק ופרמזן, באדיבות בושי מרדור מהמטבח של בושי לברילה.

מרכיבים עיקריים: שמן זית, ארטישוק, טימין, גבינת פרמזן.

משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 4-5 מנות

מצרכים להכנת המתכון

400 גרם פסטה פיקוליני – ברילה עם זוקיני ותרד
צנצנת ארטישוק משומר עם עשבי תיבול
שמן זית משובח
שבבי פרמזן
עלי טימין טריים
מלח ים, פלפל שחור גרוס

אופן הכנת המתכון


  • לחתוך הארטישוקים ל-4 לאורכם.

  • לחמם מחבת ברזל יצוק ולצרוב עליה את הארטישוקים.

  • לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • לצקת את הפסטה לקערת הגשה.

  • לפזר מעליה את הארטישוקים הצרובים, שבבי פרמזן, עלי טימין, מלח פלפל ושמן זית ולהגיש.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il