|
צילום: יח"צ
קיש פטריות, בצל וגבינת פרסקה
מאת: מלונות קראון פלזה, קטגוריה: קיש
פורסם בתאריך: 25.05.12
מתכון להכנת קיש פטריות, בצל וגבינת פרסקה, משולחנו של יהודה תמיר, שף מלון קראון פלזה חיפה.
מרכיבים עיקריים: חמאה, בצל, פטריות שמפיניון, אבקת מרק פטריות, קורנפלור, גבינה צהובה, גבינת פרסקה.
משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 2 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 יחדה של עלה טורטיה 50 גרם חמאה מומסת למלית: 3 בצלים פרוסים בקוביות 50 גרם חמאה 500 גרם פטריות שמפניון פרוסות מיכל שמנת לבישול כף אבקת מרק פטריות 2 ביצים כף קורנפלור 150 גרם גבינת פרסקה 1 חופן של גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנת המתכון
ראשית, מברישים את הטורטיה בחמאה ומעבירים לתבנית,
להכנת המלית:
- מטגנים את הבצל בחמאה עד שמזהיב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שרוב המים מתאיידים.
- מוסיפים שמנת ואבקת מרק ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ואז מוסיפים קורנפלו וביצים (שהבלילה לא תהיה חמה מדי).
- יוצקים את המלית לתבנית, מפוררים לתוכה את הפרסקה ומערבבים קצת. מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת.
- אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות, ומצננים קצת לפני שאוכלים.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|