מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

עוגת גבינה אפויה ותותיםצילום: יעקב הררי

עוגת גבינה אפויה ותותים

מאת: עמיר לוליאן, קטגוריה: מתכונים לשבועות
פורסם בתאריך: 17.05.10

מתכון עוגת גבינה אפויה ותותים, באדיבות עמיר לוליאן, שף וקונדיטור ליליות BAKERY, המכשיר נערים בסיכון לעבודות הקונדיטורה.

מרכיבים עיקריים: תותים, גבינה, שמנת חמוצה.

משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: תבנית פיירקס בגודל 27*39

מצרכים להכנת המתכון

500 גר' גבינה לבנה (5%)
200 גר' גבינת שמנת (30%)
5 גביעי שמנת חמוצה
2 כוסות סוכר
4 ביצים
קצת וניל רכיבים לקלתית:
300 גר' עוגיות חמאה (כוס וחצי)
1 כפית חמאה רכה

אופן הכנת המתכון

לטחון במג'ימקס ביחד.

מרפדים תבנית פיירקס בפירורים ולהדק היטב.לאחר מכן יוצקים את הבלילה.

לאפות בחום של 160 מעלות 35 דקות.

בתחתית התנור להניח תבנית עם מים, מעל את העוגה.לאחר האפייה לצונן בחדר ולשמור בקירור.

קישוט: 2 מיכלי שמנת מתוקה ו 2 כפות סוכר – להקציף ולמרוח. לפזר מעל תותים או כל פרי אחר

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il