|
צילום: מנהל האתר
קורנביף של חזה עגל
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 18.08.12
מתכון מדהים לבשר קורנביף מנתח חזה עגל טרי, בתיבול שום, גרגרי חרדל, עלי דפנה וטימין.
מרכיבים עיקריים: חרדל, עלי דפנה, אבקת מרק עוף, שום, טימין.
משך ההכנה: שעתיים
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1.5 ק"ג של נתח חזה עגל טרי 3 כוסות מים 4 ענפי טימין 5 עלי דפנה 2 כפות פלפל אנגלי 1 כף פלפל שחור גס 8 שיני שום מקולפות 2 כפות אבקת מרק עוף 3 כפות גרגרי חרדל שמן זית
אופן הכנת המתכון
- למרוח את נתח הבשר בשמן זית ולהכניס למרינדה של גרגרי חרדל, פלפל אנגלי ועלי דפנה. להניח במקרר עם כיסוי למשך כשעתיים (לספיגת הטעמים).
- לחמם מעט שמן בסיר רחב ולסגור את הבשר מכל הצדדים.
- להוסיף 3 כוסות מים רותחים, את שיני השום, הטימין, הפלפל השחור ואבקת מרק העוף.
- לבשל על אש נמוכה למשך כשעה וחצי עד שעתיים. להפוך את הצלי במהלך הבישול (כדי שלא יתייבש) ולהוסיף מים במידה וצריך.
אפשר לאכול חם או קר.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|