מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

קורנביף של חזה עגלצילום: מנהל האתר

קורנביף של חזה עגל

מאת: מנהל האתר, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 18.08.12

מתכון מדהים לבשר קורנביף מנתח חזה עגל טרי, בתיבול שום, גרגרי חרדל, עלי דפנה וטימין.

מרכיבים עיקריים: חרדל, עלי דפנה, אבקת מרק עוף, שום, טימין.

משך ההכנה: שעתיים
מספר מנות: 4-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון


1.5 ק"ג של נתח חזה עגל טרי
3 כוסות מים
4 ענפי טימין
5 עלי דפנה
2 כפות פלפל אנגלי
1 כף פלפל שחור גס
8 שיני שום מקולפות
2 כפות אבקת מרק עוף
3 כפות גרגרי חרדל
שמן זית

אופן הכנת המתכון


  1. למרוח את נתח הבשר בשמן זית ולהכניס למרינדה של גרגרי חרדל, פלפל אנגלי ועלי דפנה. להניח במקרר עם כיסוי למשך כשעתיים (לספיגת הטעמים).

  2. לחמם מעט שמן בסיר רחב ולסגור את הבשר מכל הצדדים.

  3. להוסיף 3 כוסות מים רותחים, את שיני השום, הטימין, הפלפל השחור ואבקת מרק העוף.

  4. לבשל על אש נמוכה למשך כשעה וחצי עד שעתיים. להפוך את הצלי במהלך הבישול (כדי שלא יתייבש) ולהוסיף מים במידה וצריך.


אפשר לאכול חם או קר.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il