|
צילום: ריצ קצפת
רוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור לפסטה
מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: רטבים לפסטה
פורסם בתאריך: 09.10.12
מחפשים מתכון מנצח לפסטה? קבלו מתכון לרוטב פטריות, תרד וגבינת רוקפור, על בסיס חמאה.
מרכיבים עיקריים: חמאה, אבקת מרק פטריות, גבינה צהובה, תרד, פטריות שמפיניון, גבינת רוקפור, גבינת גורגונזולה.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
לרוטב: 250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות מעט חמאה 1/2 ק"ג עלי תרד 100 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה מפוררת 50 גרם גבינה צהובה מגוררת 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ' 1 כף אבקת מרק פטריות מלח ופלפל
אופן הכנת המתכון
- מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה. מסננים ומעבירים לווק.
- במחבת עם מעט חמאה מטגנים את הפטריות על אש גבוהה, עד שהתרככו. מוציאים מהמחבת. מוסיפים למחבת מעט חמאה ומרככים את התרד.
- במחבת אחרת מחממים את הבסיס לבישול והקרמה של ריצ' עם הגבינות.
- קוצצים גס את התרד ומוסיפים עם הפטריות. מתבלים במלח ופלפל ומחממים. יוצקים על הפסטה ומקפיצים רק עד שהכל חם. מגישים מיד. אפשר עם מעט גבינת פרמזן מגוררת.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|