|
צילום: ריצ קצפת
מתכון לרוטב עגבניות לפסטה
מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: רטבים לפסטה
פורסם בתאריך: 09.10.12
מתכון רוטב עגבניות חלבי לפסטה, עם זיתים ירוקים ועגבניות מיובשות.
מרכיבים עיקריים: שמן זית, עגבניות מיובשות, זיתים, גבינת קשקבל, גבינה צהובה.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
לרוטב: 100 גרם זיתים ירוקים מגולענים פרוסים או מרוסקים 150 גרם עגבניות מיובשות בשמן זית, מסוננות וקצוצות פלפל שחור 1 מיכל (220 מ"ל) בסיס לבישול והקרמה של ריצ'
להגשה: 1/2 כוס גבינה מגוררת, קשקבל או פרמזן
אופן הכנת המתכון
- מבשלים 250 גרם פסטה עד אל דנטה. בינתיים מחממים בווק את מרכיבי הרוטב.
- מסננים את הפסטה ומוסיפים לווק, מחממים יחד. מ
- פזרים מעל גבינה מגוררת ומגישים.
- אפשר להוסיף לרוטב רבעי עגבניות שרי מטוגנות בחלק משמן הזית שהעגבניות המיובשות שרו בו.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|