מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

עוגה לבנהצילום: ריצ קצפת

עוגה לבנה

מאת: ריצ קצפת, קטגוריה: עוגות ועוגיות
פורסם בתאריך: 09.10.12

מתכון פשוט ומהיר להכנת עוגה לבנה בחושה.

מרכיבים עיקריים: גבינת פילדלפיה, חמאה, ביצים, תמצית וניל, לימון, קמח.

משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 6-8 מנות

מצרכים להכנת המתכון

1 כוס (250 גרם) סוכר
200 גרם חמאה רכה
125 גרם גבינת פילדלפיה
1/2 מיכל (210 מ"ל) ריצ'קפה
3 ביצים
1/2 2 כוסות (350 גרם) קמח תופח
1 כפית תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת

אופן הכנת המתכון


  1. מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערת המיקסר, לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

  2. מרפדים בנייר אפייה תבנית מוארכת, באורך 30 ס"מ, ויוצקים לתוכה את התערובת.

  3. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא ללא פירורים, לא מעבר לכך, כדי לא לייבש.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il