|
עוגיות מרגרינה מרוקאיות
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל מרוקאי
פורסם בתאריך: 16.11.12
מתכון מסורתי להכנת עוגיות מרוקאיות במטחנת בשר, עם קוקוס, מרגרינה, אבקת אפיה וסוכר.
מרכיבים עיקריים: מרגרינה, אבקת אפיה, תמצית וניל, קוקוס, שומשום, קמח.
משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 5- 15 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 ק"ג קמח רגיל פחות כוס בדיוק! 2 מרגרינה (מחמאה) 1 1/2 כוס סוכר 1 כוס קוקוס או שומשום 1 כוס מים 1 כפית וניל 2 אבקת אפיה
אופן הכנת המתכון
- שמים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה ומערבבים עד לקבלת בצק.
- להכניס מסדרים במטחנת בשר את השבלונה לצורה הרצויה ומכניסים את הבצק מהפתח למעלה וליצור פסי בצק.
- לחתוך בגודל שרוצים לסדר בתבנית עם נייר אפיה ולאפות בחום של 180 מעלות כ-20 דקות עד חצי שעה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|