|
עוגיות בוטנים מרוקאיות
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל מרוקאי
פורסם בתאריך: 16.11.12
מתכון מרוקאי מסורתי להכנת עוגיות בוטנים, עם קינמון וציפורן.
מרכיבים עיקריים: ציפורן, קינמון, ביצים, בוטנים.
משך ההכנה: כשעה וחצי
מספר מנות: כ-15 מנות
מצרכים להכנת המתכון
קילו בוטנים קלויים וטחונים 2 כוסות סוכר כפית קינמון כפית ציפורן גדושה 6 ביצים חבילת אבקת סוכר
אופן הכנת המתכון
- להקציף במיקסר את הביצים (לא להפריד) עם הסוכר טוב, להוסיף את שאר החומרים, לתת לנוח לפחות כשעה כאשר מדי פעם מערבבים עם כף עץ שהעיסה מתקשה מעט.
- משמנים את הידיים יוצרים כדורים טובלים אותם היטב באבקת סוכר ומניחים במנג'טים מנייר.
- אופים בחום בינוני עד שמתפקעים. לא לאפות מדי שלא יתייבשו.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|