|
צילום: סטודיו סליס
מרק רטטוי עם פסטה פפרדלה
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: מרקים
פורסם בתאריך: 19.11.12
מתכון חורפי להכנת מרק רטטוי עם פסטה פפרדלה של ברילה, באדיבות שף יניב פרטוש-תמיר.
מרכיבים עיקריים: גבינת פרמזן, שמן זית, טימין, אורגנו, שום, קישואים, חצילים, בצל.
משך ההכנה: 35 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1.5 כוסות פסטה פפרדלה ברילה, מבושלת לפי הוראות היצרן 1 חציל 1 בצל 3 פלפלים בצבעים שונים 1 קישוא 4 שיני שום 1 צנצנת רוטב עגבניות פומודורו ברילה 4 כוסות מים קורט אורגנו יבש קורט טימין יבש 1/4 כוס שמן זית 3 כפות סוכר מלח מעט רוטב טבסקו פרמזן
אופן הכנת המתכון
- חותכים את הירקות לקוביות ומאדים בסיר עם שמן הזית, כ- 5 דקות.
- מוסיפים את רוטב בעגבניות ו- 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים על להבה נמוכה כ- 25 דקות נוספות, מוסיפים את הפסטה ומטבלים.
- יוצקים את המרק לקעריות ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת גס.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|