מרכיבים עיקריים: אבקת סוכר, שבבי שוקלד כהה, אבקת קקאו.
- לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות.
- לסדר תבנית של 12 קאפקייקס עם ניירות אפיה של קאפקייקס (מנג'ט).
- לשבור את הביצים לתוך כוס ולטרוף קלות בעזרת מזלג.
- לשים את כל המרכיבים בקערה גדולה.
- 2 דקות בבלנדר עד קבלת מרקם קרמי.
- לחלק את תערובת הקאפקייקס באופן שווה בין החורים בתבנית.
- יש לאפות למשך 18-20 דקות עד שהקאפקייקס תפוח ושחום.
- לאפשר להתקרר במשך כמה דקות ולאחר מכן להעביר למשטח עבודה.
- חובה שהקאפקייקס יתקרר לגמרי לפני הציפוי.
לאחר שסיימנו את שלב הכנת הקאפקייקס הגיע זמן הציפוי. אופן ההכנה של הציפוי:
- להקציף במהירות גבוהה את החמאה והסוכר.
- להנמיך את המהירות למצב בינוני / נמוך ולהוסיף את החלב.
- מערבבים את השוקולד צ 'יפס עם כמה טיפות של תמצית מנטה.
- להמשיך לבחוש במהירות איטית עד קבלת מרקם בהיר.
- למלא את תוכן הבלילה בשקית זילוף. יש לזלף בתנועות מעגליות -החל מבפנים החוצה ומעל לפזר אגוזי לוז מסוכרים לסיום.