|
צילום: סטודיו סליס
פסטה פפרדלה בולונז
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פפרדלה
פורסם בתאריך: 18.03.13
מתכון להכנת תבשיל פסטה פפרדלה בולונז, באדיבות שף יניב פרטוש-תמיר לברילה.
מרכיבים עיקריים: אורגנו, שום, בשר בקר טחון, שמן זית, עגבניות תמר, בצל.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
500 גרם פסטה פפרדלה ברילה 4-5 שיני שום שלמות 1 בצל לבן קצוץ דק 2-3 כפות שמן זית 1 ק"ג בשר טחון עגל טחון 3-4 עגבניות תמר, חתוכות לקוביות בנוניות מלח פלפל גרוס עלי אורגנו טריים
אופן הכנת המתכון
- מטגנים את הבצל כ- 3-4 דקות עד לשקיפות. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עד כדקה שתיים.
- מוסיפים את הבשר הטחון לסיר ומטגנים עד לבישול מלא.
- מוסיפים את העגבניות וממשיכים בבישול למשך 3-4 דקות נוספות,
- ממלחים ומפלפלים לפי הטעם.
- מוסיפים את עלי האורגנו הטריים ומגישים מייד.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|