מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פסטה פפרדלה בולונזצילום: סטודיו סליס

פסטה פפרדלה בולונז

מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פפרדלה
פורסם בתאריך: 18.03.13

מתכון להכנת תבשיל פסטה פפרדלה בולונז, באדיבות שף יניב פרטוש-תמיר לברילה.

מרכיבים עיקריים: אורגנו, שום, בשר בקר טחון, שמן זית, עגבניות תמר, בצל.

משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון

500 גרם פסטה פפרדלה ברילה
4-5 שיני שום שלמות
1 בצל לבן קצוץ דק
2-3 כפות שמן זית
1 ק"ג בשר טחון עגל טחון
3-4 עגבניות תמר, חתוכות לקוביות בנוניות
מלח
פלפל גרוס
עלי אורגנו טריים

אופן הכנת המתכון

  1. מטגנים את הבצל כ- 3-4 דקות עד לשקיפות. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עד כדקה שתיים. 
  2. מוסיפים את הבשר הטחון לסיר ומטגנים עד לבישול מלא.
  3. מוסיפים את העגבניות וממשיכים בבישול למשך 3-4 דקות נוספות, 
  4. ממלחים ומפלפלים לפי הטעם.
  5. מוסיפים את עלי האורגנו הטריים ומגישים מייד.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il