|
מתכון: מעורב ירושלמי של השף מירי גרינברג
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 18.03.13
מתכון להכנת מעורב ירושלמי קלאסי, באדיבות השף מירי גרינברג.
מרכיבים עיקריים: כבד עוף, טחול, לבבות עוף, בצל, כמון.
משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 4-7 מנות
מצרכים להכנת המתכון
250 גרם כבד עוף 250 גרם טחול עוף 250 גרם לבבות עוף מחולקות לשניים 500 גרם שוארמה נקבה חתוכה לרצועות נקיה מגידים 3 בצלים יבשים גדולים חתוכים לרצועות ¼ כוס שמן לטיגון 1-2 כפית תבלין גריל עוף 1 כפית כמון ½ כפית פלפל שחור ½ כפית מלח
אופן הכנת המתכון
- לערבב את כל התבלינים יחדיו להוסיף לכל הבשרים מעט מהתבלון ולהניח בצד למשך ½ שעה.
- מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל לצבע זהוב.
- מתחילים להוסיף את הבשרים לפי הסדר הבא שוארמה, לבבות, טחול וכבדים (בין הבשרים שמוסיפים לטגן כל סוג כמה דקות ואז להוסיף את סוג השני).
- טועמים את הבשר במידה וחסר תבלון מוסיפים לפי הטעם.
- אפשר להוסיף ירקות כגון פטריות, רצועות פלפלים.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|