|
לפת כבושה עם סלק
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: כבושים
פורסם בתאריך: 05.09.13
תוהים איך להחמיץ לפת? קבלו מתכון להכנת לפת כבושה עם סלק (מחאללה עיראקית).
מרכיבים עיקריים: לפת, שום, חומץ, סלק.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 קילו לפת טרי 1 סלק טרי ראש או שניים שום מקולף נקי וחתוך גס 4 כפות שטוחות מלח 1/2 4 כוסות מים מהברז 2 כוסות חומץ 1 פלפל ירוק חריף
אופן הכנת המתכון
- שוטפים ומנקים את הלפת, חותכים לגודל וצורה שרוצים.
- את הסלק חותכים לפלחים.
- שמים בצנצנת שום, פלפל, חלק מהסלק, לפת, יתרת הסלק.
- מערבבים את המים, מלח, חומץ ויוצקים לצנצנת עד הקצה סוגרים ומניחים בצל למשך 10 ימים.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|