מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

שניצל פינגויןצילום: יח"צ

שניצל פינגוין

מאת: פינגוין, קטגוריה: שניצל
פורסם בתאריך: 21.05.10

מתכון להכנת שניצל פינגוין, באדיבות מסעדת פינגוין מנהריה - החוגגת 70 שנות פעילות!

מרכיבים עיקריים: קמח, ביצה, חזה הודו, פירורי לחם.

משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 5 מנות

מצרכים להכנת המתכון

220 גר' חזה הודו / עוף
מעט קמח
1 ביצה
פירורי לחם

אופן הכנת המתכון

  1. פורסים את הבשר ומשטיחים אותו לפי המידה הרצויה בעזרת פטיש לשניצלים.
  2. מקמחים את השניצל וטובלים אותו בבלילת הביצה.
  3. מצפים את השניצל בפירורי הלחם.
  4. מטגנים בשמן עמוק רותח עד לקבלת צבע זהוב.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il