|
צילום: יח"צ
שניצל פינגוין
מאת: פינגוין, קטגוריה: שניצל
פורסם בתאריך: 21.05.10
מתכון להכנת שניצל פינגוין, באדיבות מסעדת פינגוין מנהריה - החוגגת 70 שנות פעילות!
מרכיבים עיקריים: קמח, ביצה, חזה הודו, פירורי לחם.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
220 גר' חזה הודו / עוף מעט קמח 1 ביצה פירורי לחם
אופן הכנת המתכון
- פורסים את הבשר ומשטיחים אותו לפי המידה הרצויה בעזרת פטיש לשניצלים.
- מקמחים את השניצל וטובלים אותו בבלילת הביצה.
- מצפים את השניצל בפירורי הלחם.
- מטגנים בשמן עמוק רותח עד לקבלת צבע זהוב.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|