|
טראפלס שוקולד
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: מתוקים וקינוחים
פורסם בתאריך: 09.02.14
מתכון ביתי להכנת כדורי טראפלס שוקולד. מתאים גם לוואריאציות שונות לפי בחירה והעדפה אישית.
מרכיבים עיקריים: ברנדי, ליקר שוקולד, שמנת מתוקה, שוקולד מריר, שוקולד בלגי.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 10-15 מנות
מצרכים להכנת המתכון
300 גרם שוקולד בלגי 200 גרם שמנת מתוקה 25 גרם ברנדי או ליקר שאוהבים
אופן הכנת המתכון
- מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר.
- מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מוסיפים את הברנדי או הליקר.
- מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.
- טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו.
- שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|