מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

מוס שוקולד וגבינה

מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: מוס
פורסם בתאריך: 10.02.14

מתכון למוס שוקולד וגבינה של שף מירי גרינברג, עם גבינה ושוקולד מריר.

מרכיבים עיקריים: גבינה לבנה, שוקולד מריר, מרגרינה, ביצים.

משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות

מצרכים להכנת המתכון

250 גרם גבינה לבנה 9%
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
200  גרם שוקולד מריר
100 גרם מרגרינה
2 כפות מים

אופן הכנת המתכון

  • ממיסים במיקרוגל שוקולד, מרגרינה ומים. מערבבים פנימה חלמונים, גבינה.
  • מקציפים חלבונים עד נוצרות גבעות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף, עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.
  • מחלקים את המוס לקעריות הגשה או לצקת לתבנית שמרופדת בבשקוטים (להרטיב במעט חלב) ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. מגישים קר.אפשר לקשט בפרורי שוקולד לבן.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il