|
צלי בשר ראש
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: צלי
פורסם בתאריך: 20.03.14
מתכון חגיגי להכנת תבשיל צלי בשר ראש, עם בצלצלים ועלי דפנה.
מרכיבים עיקריים: כמון, עלי דפנה, בצל.
משך ההכנה: שעתיים
מספר מנות: 5-12 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1-1/2 קילו בשר ראש קפוא או טרי 2 בצלים בינונים 2 כפות שמן ½ כפית כמון פלפל שחור לפי הטעם 3-5 גרגרי פלפל שחור 3-5 גרגרי פלפל אנגלי 2-5 עלי דפנה מלח לפי הטעם
אופן הכנת המתכון
- שוטפים היטב את הבשר, שמים בסיר וממלאים מים עד לכיסוי הבשר. מרתיחים את הבשר למשך 2 דקות, מסננים ושוטפים את הבשר.
- קוצצים את הבצלים לקוביות ומטגנים בסיר לצבע זהוב. מוסיפים את הבשר, מטגנים עוד כמה דקות ומוסיפים את התבלינים.
- ממלאים מים בסיר לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך הבשר, למשך כשעה-שעתיים. אם נותרו נוזלים רבים ממשיכים לבשל עם מכסה פתוח.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|