|
צילום: יח"צ
קורדון בלו
מאת: פינגוין, קטגוריה: שניצל
פורסם בתאריך: 21.05.10
מתכון להכנת קורדון בלו מחזה הודו פרוס דק, באדיבות מסעדת "פינגוין" מנהריה - החוגגת 70 שנות פעילות!
מרכיבים עיקריים: פירורי לחם, חזה הודו, ביצה, קמח, פרמזן.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 1-2 מנות
מצרכים להכנת המתכון
שניצל הודו פרוס דק 50 גר' פרמזן 120 גר' חזה אווז טרי קמח פירורי לחם ביצה
אופן הכנת המתכון
- פורסים את השניצל דק, דק, בדפיקת פטיש שניצל.
- מניחים באמצע את חזה האווז וגבינת הפרמזן.
- מקפלים את השניצל בשני הצדדים ומקפלים עד מצב של נקניק.
- עוטפים את הבשר בשכבה דקה של קמח, לאחר מכן עוטפים בשנית בבלילת הביצה ומוסיפים את פירורי הלחם.
- מטגנים את השניצל בטיגון עמוק עד להשחמת הפרורים.
טיפ: כדי לדעת מתי מוכנה המנה, ניתן ללחוץ בעדינות על הבשר. אם תבחינו בעלייה של גבינה מותכת לפני השטח, סימן שאפשר להגיש לשולחן.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|