מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

קורדון  בלוצילום: יח"צ

קורדון בלו

מאת: פינגוין, קטגוריה: שניצל
פורסם בתאריך: 21.05.10

מתכון להכנת קורדון בלו מחזה הודו פרוס דק, באדיבות מסעדת "פינגוין" מנהריה - החוגגת 70 שנות פעילות!

מרכיבים עיקריים: פירורי לחם, חזה הודו, ביצה, קמח, פרמזן.

משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 1-2 מנות

מצרכים להכנת המתכון

שניצל הודו פרוס דק
50 גר' פרמזן
120 גר' חזה אווז טרי
קמח
פירורי לחם
ביצה

אופן הכנת המתכון

  1. פורסים את השניצל דק, דק, בדפיקת פטיש שניצל.
  2. מניחים באמצע את חזה האווז וגבינת הפרמזן.
  3. מקפלים את השניצל בשני הצדדים ומקפלים עד מצב של נקניק.
  4. עוטפים את הבשר בשכבה דקה של קמח, לאחר מכן עוטפים בשנית בבלילת הביצה ומוסיפים את פירורי הלחם.
  5. מטגנים את השניצל בטיגון עמוק עד להשחמת הפרורים.

טיפ: כדי לדעת מתי מוכנה המנה, ניתן ללחוץ בעדינות על הבשר. אם תבחינו בעלייה של גבינה מותכת לפני השטח, סימן שאפשר להגיש לשולחן.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il