|
צילום: השף רועי ענתבי
רביולי ריקוטה
מאת: השף רועי ענתבי, קטגוריה: רביולי
פורסם בתאריך: 21.05.10
רועי ענתבי, השף של מלון ממילא בירושלים מציג מתכון להכנת רביולי ריקוטה.
מרכיבים עיקריים: עגבניות שרי, ארוגולה, פרמז'ן, צלפים.
משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: מנה אחת
מצרכים להכנת המתכון
150 גרם רביולי עם ריקוטה 3 יח' פרחי צלפים חצויים פלפל צ'ילי פרוס 1 שן שום פרוס ½ בצל שאלוט פרוס 10 יח' עגבניות שרי אדומות וצהובות פרמז'ן חופן ארוגולה מיץ לימון
אופן הכנת המתכון
- להקפיץ במחבת עם שמן זית את העגבניות ולמעוך אותן קלות.
- להוסיף את בצל השאלוט, השום והפלפל צ'ילי ולצלות לעוד 2-3 דקות.
- בסיר נפרד, לבשל את הרביולי במים רותחים למשך 2-3 דקות, לסנן את המים ולהוסיף למחבת למשך 2 דקות. לפני ההגשה להוסיף את הצלפים והארוגולה.
- לתבל במלח, פלפל ומעט מיץ לימון ולפזר מעל פרמז'ן.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|