מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

רביולי ריקוטהצילום: השף רועי ענתבי

רביולי ריקוטה

מאת: השף רועי ענתבי, קטגוריה: רביולי
פורסם בתאריך: 21.05.10

רועי ענתבי, השף של מלון ממילא בירושלים מציג מתכון להכנת רביולי ריקוטה.

מרכיבים עיקריים: עגבניות שרי, ארוגולה, פרמז'ן, צלפים.

משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: מנה אחת

מצרכים להכנת המתכון

150 גרם רביולי עם ריקוטה
3 יח' פרחי צלפים חצויים
פלפל צ'ילי פרוס
1 שן שום פרוס
½ בצל שאלוט פרוס
10 יח' עגבניות שרי אדומות וצהובות
פרמז'ן
חופן ארוגולה
מיץ לימון

אופן הכנת המתכון

  1. להקפיץ במחבת עם שמן זית את העגבניות ולמעוך אותן קלות.
  2. להוסיף את בצל השאלוט, השום והפלפל צ'ילי ולצלות לעוד 2-3 דקות.
  3. בסיר נפרד, לבשל את הרביולי במים רותחים למשך 2-3 דקות, לסנן את המים ולהוסיף למחבת למשך 2 דקות. לפני ההגשה להוסיף את הצלפים והארוגולה.
  4. לתבל במלח, פלפל ומעט מיץ לימון ולפזר מעל פרמז'ן.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il