מרכיבים עיקריים: .
הכנת הקציצות:
בקערה להניח את הבשר הטחון, הבצלים הקצוצים, הפטרוזיליה, הבזיליקום, הנענע והשמיר הקצוצים. להוסיף את כל שאר התבלינים, קמח המצה והביצים. ללוש הכל ביחד היטב ולהניח במקרר למנוחה לחצי שעה במקרר. לאחר מנוחה להכין קציצות, כאשר מכינים קציצות כרגיל, ובמקום להשאיר אותן שלמות, פשוט להכניס אצבע במרכז הקציצה ולהרחיב אותה מעט כך שיצאו כמו בייגל 'ה. לאפות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה, בחום של 175 מעלות כ-25 דקות על צד אחד. להפוך אותם לצידם השני ולאפות עוד כ-10 דקות או עד להשחמה יפה. מגישים את הקציצות על מצע הרוטב ונהנים מהחיים בלווית כמה פרוסות לחם...אין מה לעשות זה מתבקש....חחח
הכנת הרוטב:
בינתיים שתערובת הקציצות במקרר, מכינים את רוטב העגבניות והיין בסיר נפרד. מזהיבים את הבצלים ומעט לפני סיום טיגון הבצלים מוסיפית את שיני השום. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת כל שאר החומרים. ( אם אתם רוצים להכין את הקציצות בצורה אחרת, אז כאן הזמן לגלגל את הבשר הטחון לכדורים ) ושמים אל תוך הרוטב. נותנים רתיחה של הרוטב ביחד עם הכדורים ומנמיכים את האש ללהבה הכי נמוכה לבישול של שעה בערך או עד לצימצום הרוטב.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1706387