מרכיבים עיקריים: יוגורט, גבינת קשקבל, בצל ירוק, ביצים.
- שוטפים היטב את הבייבי פלפלים, חותכים את ה"מכסה" מעל כל פלפל ושומרים.
- מנקים את תוכנם של הפלפלים מגרעינים, לאחר שניקינו את הפלפלים מתוכנם, מפזרים עליהם בפנים מעט מלח ומניחים את הפלפלים מעט בצד להגרת הנוזלים מהם.
- מערבבים את כל חומרי המלית ולאחר הגרת הנוזלים, ממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות, ומכסים את הפלפלים ב"מכסה" שלהם.
- מברישים תבנית פיירקס בשמן זית ומניחים את הפלפלים בתבנית הפיירקס. מכסים את הפלפלים בנייר אלומיניום, ושולחים לאפיה בחום של 180 מעלות למשך שעה.
- מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד כ-20-25 דקות להשחמה יפה של הפלפלים והתרככותם..
מגישים כמנה ראשונה בפני עצמה.
בתיאבון ותיהנו!
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1476336
* מקור המתכון הוא של קייטרינג פילוסוף, אך אני שיניתי אותו מעט והמתכון שכאן מובא לכם בגרסא שלי.