מרכיבים עיקריים: פסטה, גבינה, שמנת חמוצה.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן כ-6-7 דקות עד לדרגת אל-דנטה. מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים כדי להפסיק בישול. לאחר שהפסטה התקררה מעט, מעבירים לקערה ומוסיפים לתוכה את כל חומרי תערובת הגבינה והתבלינים.מערבבים הכל יחדיו אופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש למשך כ-25 דקות. מוציאים, מפזרים את הגבינה הצהובה ואופים עוד כ-5 דקות עד להקרמת המאפה. מפזרים מעל פתיתי פטרוזיליה יבשה.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1693746