מרכיבים עיקריים: ריבת שזיפים, כנפיים.
אופן הכנת רוטב הפובידול לכנפיים:
- כאשר המרק מצונן מוסיפים אותו לריבה ואת השטה ומערבבים היטב.
- ניתן לשמור במקרר עד שבוע ימים
אופן הכנת הכנפיים:
- יש לאפות את הכנפיים בחום של 220 מעלות, במשך כ-30 דקות בתנור.
- לפני ההגשה, יש לטגן את הכנפיים בשמן עמוק במשך כ-7 דקות.
- בתום הטיגון - מעבירים את הכנפיים המטוגנות לקערת ערבוב מנירוסטה ומוסיפים מצקת [100cc] של רוטב פובידול [הרוטב בטמפ' החדר!] ומערבבים בהקפצה עד לעיטוף הכנפיים ברוטב.
להכנת המנה:
- מניחים במרכז הצלחת חופן בינוני של עלי חסה ומסדרים את חצאי הכנפיים מסביב לחסה בסדר אקראי.
- ניתן לפזר שומשום קלוי מעל הכנפיים בעת ההגשה.
בתיאבון!