מרכיבים עיקריים: פסטה, בטטות, גזר.
את הבטטות שמים בנפרד לאפיה עם מלח ופלפל והברשת שמן זית עליהם מכוסים בנייר אלומיניום כ-30 דקות, ומניחים בצד. בינתיים מטגנים את הבצלים עד להשחמה יפה. כאשר הבצלים מושחמים, מוסיפים אליהם את קוביות הפלפלים,מאדים כ-2-3 דקות ואז מוסיפים את הגזר המגורר ומאדים ביחד עוד מספר דקות. מתבלים, מורידים מהאש ומניחים בצד לצינון מעט. בינתיים מבשלים את הפסטה, מסננים מהמים ומערבבים עם הירקות והבטטות האפויות. מגישים בטמפרטורת החדר כתוספת למנה עיקרית או קערה עסיסית בפני עצמה.
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1581693
בתיאבון ותיהנו!