מרכיבים עיקריים: סלרי, עוף.
אופן הכנה:ראשית, יש לבשל את כל מרכיבי המרק עד ליצירת מרק עשיר בטעמים. את המרק יש לבשל במשך כשעה וחצי, עד אשר כל הבשרים רכים. לאחר מכן, להוציא את כל הבשרים מן המרק.
אופן הכנת הכיסונים: בשלב הראשון, יש לעבד בצק מהקמח והביצים.לאחר מכן, ניגש להכנת המילוי. מטגנים את כל חומרי המילוי במעט שמן זית. כעת יש להכין מהבצק עיגולים קטנים (לפי הגודל הרצוי) ולמלא אותם במילוי שטיגנו קלות.להכניס למרק ולבשל במשך כ-10 דקות על אש גבוהה.
לטעום, לתבל במלח ופלפל ולתקן טיבול לפי הטעם.
בתיאבון וחג שמח!