| 
 | 
סלט פטריות בשקדים מתוקים
מאת: קייטרינג עלי דפנה, קטגוריה: סלטים 
פורסם בתאריך: 21.07.10 
מתכון להכנת סלט פטריות טריות בשקדים, סויה לימון, ג'ינג'ר ושום. 
מרכיבים עיקריים: פטריות, שקדים, סויה. 
משך ההכנה: 15 דקות  
מספר מנות: 3-5 מנות 
מצרכים להכנת המתכון
2 ק"ג פטריות שקדים קלויים בצל ירוק לעיטור 
  לרוטב:  1/2 ק"ג סוכר 1/4 ליטר סויה 2 כפות לימון שום כתוש ג'ינג'ר טרי מגורד שומשום קלוי 
אופן הכנת המתכון
- להרתיח לאט לאט על אש קטנה את הסוכר, עד שהסוכר נוזלי ונהיה קרמל. 
 
- להוסיף את הסויה בעדינות על אש קטנה (מאד בעדינות כי הרוטב נוטה להשפריץ), עד שמתחיל לרתוח ומיד לכבות את האש. 
 
- מוסיפים את הלימון, שום כתוש, ג'ינג'ר טרי מגורד, שומשום קלוי ונותנים לרוטב להתקרר. 
 
- בינתיים, מכינים בצד 2 ק"ג פטריות ושקדים קלויים. כשהרוטב קר מוסיפים לסלט ומעטרים בבצל ירוק.
 
 
בתיאבון!  
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |