|
צילום: יח"צ
אנטריקוט בטפנד ובזיליקום
מאת: קייטרינג עלי דפנה, קטגוריה: בשר בקר
פורסם בתאריך: 21.07.10
מתכון להכנת אנטריקוט צלוי ולצידו בטפנד זיתים, חרדל דיז'ון, שמן זית ובזיליקום טרי.
מרכיבים עיקריים: אנטריקוט, זיתים, בזיליקום.
משך ההכנה:
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
4 אומצות בקר 250 גר' כל אחת פלפל שחור גרוס מלח גס 2 כפות שמן זית לרוטב: 40 גר' חרדל דיז'ון 100 מ"ל שמן זית 60 גר' בזיליקום טרי 2 שיני שום 25 גר' זיתים שחורים מגולענים 1/4 כוס רוטב צלי מוכן
אופן הכנת המתכון
- מפלפלים וממליחים את הבשר, מחממים את השמן במחבת, כשהשמן חם מאד סוגרים את הסטייקים היטב מכל הצדדים.
- מנמיכים את הלהבה וממשיכים לטגן את הסטייקים מכל צד כ–5 דקות עד לדרגת מדיום.
- במעבד מזון מניחים חרדל דיז'ון, שמן זית, עלי בזיליקום, את הזיתים ואת שיני השום ומעבדים עד ליצירת תערובת חלקה.
- מוסיפים את רוטב הצלי ומערבבים שוב.
- כשהסטייקים מוכנים, יוצקים על כל סטייק כף מהרוטב – ובתיאבון...
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|