מרכיבים עיקריים: עוף שלם, תפוחי אדמה, מלח גס.
- לשטוף את העוף השלם ותפוחי האדמה.
- בתבנית גדולה, לפזר בשני צידיה שורות עבות של מלח גס.
- במרכז התבנית להניח את העוף השלם ובצידיה, על גבעות המלח הגס, להניח את תפוחי האדמה.
- להכניס לתנור לחום גבוה של כ-200 עד 220 מעלות צלזיוס ולבשל למשך כשעה וחצי עד שעתיים (עד שתפוחי האדמה מתרככים והעוף שזוף ועסיסי). אין צורך בתיבול נוסף.
אין מתכון קל יותר מזה והטעם, פשוט עסיסי ומגרה!
בתיאבון!