מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

עוגת פרג תפוחיםצילום: דניאל לילה

עוגת פרג תפוחים

מאת: עמיר לוליאן, קטגוריה: עוגת תפוחים
פורסם בתאריך: 26.08.10

מתכון להכנת עוגת פרג תפוחים, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן מליליות BAKERY.

מרכיבים עיקריים: תפוחי עץ, קינמון, פרג, אבקת אפייה.

משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 8-12

מצרכים להכנת המתכון

3/4 כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
3 ביצים
1.75 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
קורט קינמון
קורט מלח
1 כוס פרג שלם (גרגירים לא טחונים)
גרידת תפוז משני תפוזים
4 תפוחי גרנד סמיט מקולפים ומגורדים גס

אופן הכנת המתכון

  1. לטרוף היטב את הביצים, שמן וסוכר.
  2. להוסיף את התפוחים ולהמשיך לערבב.
  3. לבסוף, להוסיף את כל היבשים ולהמשיך לערבב למשך 2-3 דקות.
  4. לצקת לתבנית (בקוטר 24 ס"מ) ולאפות בחום של 170 מעלות כ – 50 דקות.

 בתיאבון!

קרדיט לצילום המתכון: דניאל לילה

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il