מרכיבים עיקריים: שוקולד, שוקולית, אבקת אפייה, ביצים, שמנת מתוקה.
- ראשית, יש לערבב את כל המרכיבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- את התערובת יש לשפוך לתוך תבנית אפייה משומנת.
- להכניס לתנור שחומם מראש למשך כ-30 דקות בחום בינוני של כ-180 מעלות צלזיוס.
להכנת הציפוי: יש להרתיח שמנת מתוקה, להוסיף את השוקולד ולערבב עד שיסמיך. כשהעוגה מתקררת טיפה, לצפות אותה בשוקולד ולהגיש (אפשר כמובן לשלב סוכריות צבעוניות מלמעלה).
בתיאבון!