|
ראגו פטריות
מאת: נועם דקרס, קטגוריה: פטריות
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון נפלא להכנת ראגו פטריות שמפיניון או פורטובלו, המכיל סלרי, גזר ועשבי תיבול.
מרכיבים עיקריים: בזיליקום, גזר, פטריות שמפיניון, סלרי, פטרוזיליה, שמן זית.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 4
מצרכים להכנת המתכון
2 גזרים בינוניים 1 ק"ג פטריות שמפיניון או פורטובלו 2 בצל בינוני 6 עגבניות אדומות מאד 4 גבעולי סלרי עבים, ללא העלים צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה 10 עלי בזיליקום טריים 100 סמ"ק שמן זית. מעט מלח
אופן הכנת המתכון
- את הגזרים והבצל לגרד על פומפיה גסה, את הסלרי לקצוץ דק מאד.
- את העגבניות לגרד גם על פומפיה גסה או לטחון גס במג'ימיקס.
- את הפטריות לחתוך לקוביות 1X1 ס"מ עם הרגליים.
- לחמם שמן זית בסיר רחב ולהוסיף את הבצל, הסלרי והגזר. לאדות מספר דקות.
- להוסיף את הפטריות ולאדות מספר דקות.
- להוסיף את העגבניות ומעט מלח, להביא לרתיחה ולבשל כחצי שעה על אש בינונית, עד שהרוטב מסמיך מעט.
- להוסיף את הבזיליקום והפטרוזיליה ולערבב היטב.
רצוי להגיש עם פסטה קצרה ועבה כמו ריגטוני או פנה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|