מרכיבים עיקריים: שמנת חמוצה, ביצים, וניל, סוכר.
לתחתית העוגה: עוגיות חמאה טחונות (כוס ורבע עוגיות חמאה בבלנדר על שהן ממש כמו חול).
אופן הכנה:
- מרפדים את התבנית בעוגיות חמאה טחונות .
- מערבבים היטב את הגבינה, סוכר, וניל וביצים עד לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים לתבנית ואופים על 160 מעלות כ-20 דקות.
אופן הכנת הציפוי: מערבבים את השמנת החמוצה והסוכר ויוצקים על העוגה החמה.
אופן הגשה: להגיש עם שמנת מתוקה מוקצפת עם מעט סוכר או רוטב פירות יער.