מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

טארט שוקולדצילום: יח"צ

טארט שוקולד

מאת: עמיר לוליאן, קטגוריה: טארט
פורסם בתאריך: 03.09.10

מתכון להכנת טארט שוקולד, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן מליליות BAKERY.

מרכיבים עיקריים: שמנת מתוקה, שוקולד מריר, שוקולד חלב, ביצים.

משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 7-12

מצרכים להכנת המתכון

מיכל שמנת מתוקה
2 חבילות שוקולד מריר
2 ביצים
1/2 כוס עוגיות חמאה טחונות להכנת הציפוי:
1/2 מיכל שמנת מתוקה
2 חבילות שוקולד חלב

אופן הכנת המתכון

לתחתית העוגה: עוגיות חמאה טחונות (כוס ורבע עוגיות חמאה בבלנדר על שהן ממש כמו חול).

אופן הכנה הטארט עצמו:

  1. מרתיחים שמנת מתוקה, מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד מריר (שבור לחתיכות) מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה .
  2. מוסיפים לשוקולד ביצים וחצי כוס עוגיות חמאה טחונות, מערבבים ויוצקים על תחתית העוגיות.
  3. אופים 15 דקות בחום 170 של מעלות, מוציאים ומצננים.

אופן הכנת הציפוי: מרתיחים שמנת מתוקה ומורידים מהאש, מוסיפים שוקולד חלב (שבור לחתיכות) מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת חלקה ויוצקים על העוגה כשהיא קרה.

אופן הגשה: ניתן להגיש עם פירות טריים או כדור גלישה או רוטב פירות יער.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il