|
עוגת תפוחים בחושה בטעם דבש (פרווה)
מאת: מהמטבח של מרים, קטגוריה: עוגת תפוחים
פורסם בתאריך: 04.09.10
מתכון להכנת עוגת תפוחים בחושה בטעם דבש (פרווה) - מרסק תפוחי עץ, מדהימה וקלה להכנה!
מרכיבים עיקריים: רסק תפוחי עץ, קינמון, ציפורן, ביצים.
משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 20-22
מצרכים להכנת המתכון
2 תבניות חד פעמיות מאורכות לשמן ולקמח
2 כוסות סוכר חצי כוס שמן 2 ביצים שניים וחצי כוסות קמח אוסם חצי כפית מלח כפית קינמון חצי כפית צפורן טחון כוס ורבע רסק תפוחי עץ 2 כפיות סודה לשתייה חצי כוס מים רותחים
אופן הכנת המתכון
- לחמם את התנור ל-180 מעלות.
- לאפות 10 דקות ב-180 מעלות ועשרים דקות ב-170 מעלות.
- לערבב את הסוכר, השמן, הביצים שלמות, קמח האוסם , המלח, הקנמון , הצפורן ורסק תפוחי העץ בקערה.
- במקביל למזוג לספל את חצי כוס המים הרותחים ו-2 כפיות סודה לשתיה לערבב ולהוסיף לתערובת לערבב היטב היטב ולהשים ב-2 התבניות .
- לאפות בהתאם לרשום, ניתן להקפיא את העוגות.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|