|
צילום: אורטל טרגש
פתיתים מעורבים בתופ"א, גזר ובצל
מאת: אורטל, קטגוריה: תוספות
פורסם בתאריך: 07.09.10
מתכון להכנת תבשיל פתיתים מעורבים בתפוחי אדמה, גזר ובצל. מתאים למבוגרים וילדים כאחד וקל להכנה.
מרכיבים עיקריים: כורכום, פתיתים, בצל, גזר, תפוחי אדמה, אבקת מרק עוף.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 8 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חבילת פתיתים 2 בצלים 2 תפוחי אדמה 2 גזרים כפית כורכום כף אבקת מרק עוף מעט מלח ופלפל שחור
אופן הכנת המתכון
- לחתוך לקוביות את הבצל, תפוחי האדמה והגזר.
- לטגן את הבצל במעט שמן בישול, עד שמתרכך.
- להוסיף לטיגון את תפוחי האדמה והגזר ולטגן עד להשחמה קלה.
- בזמן הטיגון, להוסיף כפית כורכום ואת אבקת מרק העוף, מלח ופלפל (לפי הטעם).
- להוסיף לתערובת הטיגון את שקית הפתיתים ולערבב יחד עם התערובת, עד ליצירת ערבוב צבעים וטעמים...
- להוסיף מים רותחים בהתאם למספר כוסות הפתיתים, להביא לרתיחה שניה, ולאחר מכן להוריד את האש לבינונית לעוד 10-12 דקות. במהלך הבישול, תפוחי האדמה והגזרים יקבלו ריכוך נוסף.
- לערבב תך כדי הבישול כדי שתחתית הסר לא תישרף או תידבק.
הטעם פשוט ממכר...
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|