מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פתיתים מעורבים בתופצילום: אורטל טרגש

פתיתים מעורבים בתופ"א, גזר ובצל

מאת: אורטל, קטגוריה: תוספות
פורסם בתאריך: 07.09.10

מתכון להכנת תבשיל פתיתים מעורבים בתפוחי אדמה, גזר ובצל. מתאים למבוגרים וילדים כאחד וקל להכנה.

מרכיבים עיקריים: כורכום, פתיתים, בצל, גזר, תפוחי אדמה, אבקת מרק עוף.

משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 8 מנות

מצרכים להכנת המתכון

חבילת פתיתים
2 בצלים
2 תפוחי אדמה
2 גזרים
כפית כורכום
כף אבקת מרק עוף
מעט מלח ופלפל שחור

אופן הכנת המתכון

  • לחתוך לקוביות את הבצל, תפוחי האדמה והגזר.
  • לטגן את הבצל במעט שמן בישול, עד שמתרכך.
  • להוסיף לטיגון את תפוחי האדמה והגזר ולטגן עד להשחמה קלה.
  • בזמן הטיגון, להוסיף כפית כורכום ואת אבקת מרק העוף, מלח ופלפל (לפי הטעם).
  • להוסיף לתערובת הטיגון את שקית הפתיתים ולערבב יחד עם התערובת, עד ליצירת ערבוב צבעים וטעמים...
  • להוסיף מים רותחים בהתאם למספר כוסות הפתיתים, להביא לרתיחה שניה, ולאחר מכן להוריד את האש לבינונית לעוד 10-12 דקות. במהלך הבישול, תפוחי האדמה והגזרים יקבלו ריכוך נוסף.
  • לערבב תך כדי הבישול כדי שתחתית הסר לא תישרף או תידבק.

הטעם פשוט ממכר...

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il