מרכיבים עיקריים: מלפפונים, עגבניות, פלפלים.
לוקחים מלפפונים ירוקים בקליפתם וחוצים אותם באמצע. מורידים את כובע המלפפונים משני הצדדים כך שיהיה בסיס ישר למלפפון, מוציאים בזהירות בעזרת ``תפוחון`` את פנים המלפפון, ויוצרים מעיין ``כוס`` למילוי המלפפון.ממליחים את המלפפונים פנימה והופכים אותם כלפי הפתח למטה כדי שהנוזלים יצאו מהם. בינתיים מכינים סלט ירקות, ממלאים את ``כוסיות`` המלפפונים בסלט ומעל מקשטים בגבינת שמנת או כל גבינה אחרת שבא לכם.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1584949