מרכיבים עיקריים: אבוקדו, תירס, עגבניות, טונה.
קולפים את האבוקדו וחותכים אותו ל-2 חצאים. מכל חצי של אבוקדו חותכים לרצועות אבוקדו מעט עבות.
מניחים רצועות אבוקדו על קערית קטנה, כאשר הרצועות יוצאות בחלקם כלפי חוץ.
הכנת המלית:
מערבבים הכל יחדיו עם הטונה וממלאים במרכז רצועות האבוקדו.לוקחים את רצועות האבוקדו ומכסים מעל המלית, מטפטפים מעל רצועות האבוקדו מיץ לימון וממליחים. מהדקים בניילון נצמד ומניחים מעל כלי כבד כדי שיהדק את המילוי מעל רצועות האבוקדו ושולחים למקרר למספר שעות. מסירים את הניילון הנצמד והופכים את הקערית על גבי צלחת הגשה, ונהנים מהמעדן!!
כל אחד יכול לעשות עם כל מלית שחשקה נפשו.
בתיאבון ותיהנו.
בקישור כאן אפשר לראות סדנא:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1438073