מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

טרין אבוקדוצילום: monday

טרין אבוקדו

מאת: monday, קטגוריה: סלט אבוקדו
פורסם בתאריך: 09.09.10

מעדן של רצועות אבוקדו ממולא בדברים נפלאים. הגשה נפלאה של פרי מעודן זה.

מרכיבים עיקריים: אבוקדו, תירס, עגבניות, טונה.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 3-4

מצרכים להכנת המתכון

 1-2 אבוקדו בשל וגדול למלית:
1 קופסאות טונה ללא השמן
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
עגבניות חתוכות לקוביות
מלפפונים בקליפתם חתוכים לקוביות
1 קופסאות תירס מתוק
זיתים טבעיים ביין חתוכים לקוביות
כפית וחצי שמיר יבש
מיץ לימון לסלט וגם לפיזור מעל הרצועות
מלח פלפל

אופן הכנת המתכון

קולפים את האבוקדו וחותכים אותו ל-2 חצאים. מכל חצי של אבוקדו חותכים לרצועות אבוקדו מעט עבות.

מניחים רצועות אבוקדו על קערית קטנה, כאשר הרצועות יוצאות בחלקם כלפי חוץ.

 

 

הכנת המלית:

מערבבים הכל יחדיו עם הטונה וממלאים במרכז רצועות האבוקדו.לוקחים את רצועות האבוקדו ומכסים מעל המלית, מטפטפים מעל רצועות האבוקדו מיץ לימון וממליחים. מהדקים בניילון נצמד ומניחים מעל כלי כבד כדי שיהדק את המילוי מעל רצועות האבוקדו ושולחים למקרר למספר שעות. מסירים את הניילון הנצמד והופכים את הקערית על גבי צלחת הגשה, ונהנים מהמעדן!!

 

 

כל אחד יכול לעשות עם כל מלית שחשקה נפשו.

 

 

בתיאבון ותיהנו.

 

בקישור כאן אפשר לראות סדנא:

 

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1438073

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il