|
צילום: מנהל האתר
סירות קישואים ממולאות בפטריות ובצל
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: קישואים
פורסם בתאריך: 10.09.10
מתכון להכנת סירות קישואים ממולאות בקוביות פטריות, שום, בצל ופירורי לחם.
מרכיבים עיקריים: קישואים, פטרוזיליה, פטריות שמפיניון, בצל, פירורי לחם, עגבניות.
משך ההכנה: 50 דקות
מספר מנות: 10-15
מצרכים להכנת המתכון
8 קישואים 1 בצל קצוץ סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות צרור פטרוזיליה קצוצה חצי כוס פירורי לחם 4 שיני שום כף שמן זית מלח פלפל גס 3 עגבניות פרוסות כפית סוכר
אופן הכנת המתכון
- לחתוך את הקישואים לחצאים (לרוחב) ולהוציא את המילוי בעזרת כפית, ליצירת סירות קטנות.
- לטגן בצל קצוץ במעט שמן זית.
- להוסיף את הפטריות הקצוצות, השום והסוכר.
- להוסיף למחבת 3-4 כפות של מילוי הקישואים הקצוץ + פירורי הלחם ולערבב.
- לאחר 2-3 דקות, להוסיף את הפטרוזיליה ולתבל במעט מלח ופלפל.
הכנת הקישורים הממולאים:
- לפזר את פרוסות העגבניות בתחתית תבנית אפייה.
- למלא את סירות הקישואים במילוי שהכנו ולהניח בשורות מעל העגבניות.
- לשפוך מעט שמן זית למעלה.
- להכניס לתנור שחומם מראש לחום של כ-160 מעלות צלזיוס, למשך כ-35 דקות.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|