מרכיבים עיקריים: עגבניות, ביצים, גבינת פרומעז.
מוציאים את תוכן העגבניות, הופכים את העגבניות כדי שיצאו כל הנוזלים. מתבלים את פנים העגבניות במלח ופלפל שחור.מחליקים פנימה לכל עגבניה חתיכת חמאה ומעל שוברים ביצה, מוסיפים בצד העגבניה, פרוסת גבינת פרומעז. מפזרים מעל טבעות בצל ירוק ושולחים לאפיה לחצי שעה בחום בינוני של 180 מעלות או עד שהביצה נקרשת והגבינה התרככה מעט. לפני סיום המאפה, מוציאים ומוסיפים מעל הכל גבינה צהובה מגוררת ואופים עוד כדקה רק עד להמסת הגבינה מעל.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1751595&r=1