מרכיבים עיקריים: כרעי עוף, סויה, דבש.
מערבבים את כל חומרי המרינדה. לוקחים את כרעי עוף או ירכי העוף, ומשרים במרינדה לכ-3 שעות. מסדרים את העוף על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה, או בכלי חסין אש. מורחים את חלקי העוף ברוטב זה בנדיבות רבה. אופים בחום בינוני כשעה או עד שהעוף משחים היטב, תוך כדי הפיכת העוף בתנור להשחמתם מצידם השני.
הערות monday למתכון:
אם רוצים, אתם יכולים כמובן לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה יבשה או טריה, או עירית קצוצה כאוות נפשכם... מעדן של עוף ובכלום עבודה... ותמיד גורף מחמאות...
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1504390